Internetabonnement vergelijken

Wil je graag alleen een internetabonnement vergelijken, zonder telefonie of televisie? Dat kan! Maak gebruik van de onderstaande vergelijkingstool en selecteer hierbij alleen internet. Je krijgt dan direct een overzicht van de verschillende internetproviders. Vul alleen nog je postcode en huisnummer in en je krijgt direct de goedkoopste tarieven bovenaan.

Waarom alleen een internetabonnement vergelijken?

In sommige gevallen heb je geen televisie of telefonie nodig. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je vaak je smartphone gebruikt als je kleine tv en je gebruikt het toestel bovendien ook voor het bellen. Verschillende providers leveren, tezamen met internet, ook nog een televisieabonnement dat je online kunt kijken via het internet. Zo hoef je geen duur alles in 1 pakket af te sluiten, maar kun je wel genieten van televisie kijken. De verschillende smart tv’s maken het bovendien mogelijk om gemakkelijk te streamen vanaf je laptop of computer.

Welk abonnement past bij mij?

Als je een internetabonnement vergelijken gaat, is het verstandig als je weet wat je er mee wilt doen. Verstuur jij bijvoorbeeld alleen maar een paar e-mails en gebruik jij het internet hoofdzakelijk voor het bezoeken van een aantal internetpagina’s? Dan heb jij geen duur abonnement nodig. Als je het internet ook gebruikt voor bijvoorbeeld up- en downloaden, kan het zijn dat je een iets groter pakket nodig hebt.

Glasvezel internet werkt bijvoorbeeld razendsnel en daarmee kun je met hoge snelheden up- en downloaden. Ook als je een groot gezin hebt, waarbij meerdere mensen tegelijk aan het internetten zijn, kun je het beste kiezen voor een snellere verbinding. Met behulp van de filters kun je gemakkelijk filteren op downloadsnelheid. Kies iets wat bij jou past! Je kunt ook filteren op het type internetverbinding. Als je bijvoorbeeld alleen glasvezel vergelijken wilt, kun je alleen deze optie selecteren. Als kabel of ADSL voor jou al voldoende is, kun je daar ook uit kiezen.

Doe de postcode check

Wil je graag een internetabonnement vergelijken? Doe dan direct de postcode. Je krijgt direct een overzicht met internetabonnementen op basis van je woonplaats. Op die manier kun je precies zien welke aanbiedingen er op jouw adres leverbaar zijn. Vervolgens kun je direct het goedkoopste internetabonnement afsluiten.

Contractduur

In sommige gevallen kun je er zelfs voor kiezen om een flexibiel internetabonnement. Dat wil zeggen dat je je abonnement ten alle tijden kunt opzeggen. ‘Ouderwetse’ internetproviders bieden vaak alleen maar contracten van 12 of 24 maanden. Het is vaak wel iets duurder als je een maandelijks opzegbaar contract wilt, maar in sommige gevallen kan het wel handig zijn. Zo zit je nooit lang aan een provider vast, indien je toch graag wilt overstappen.

Extra internetopties nodig?

Heb je extra internetopties nodig? Maak dan gebruik van de handige filters in onze vergelijkingstool. Je kunt onder andere een draadloos modem, internetbeveiliging of Wi-Fi hotspots als extra opties selecteren. Je ontvangt vervolgens direct een overzicht met de verschillende providers die dit aanbieden.

Hulp nodig?

Heb je nog hulp nodig bij een internetabonnement vergelijken? Onze klantenservice helpt je graag met al je vragen. We geven altijd betrouwbaar en onafhankelijk advies. Benieuwd naar onze expertise? Stuur ons dan gerust een berichtje via het contactformulier op onze contactpagina.