Internet en telefonie vergelijken

Wil je graag besparen op je maandelijkse lasten? Start dan direct met internet en telefonie vergelijken. Met behulp van de onderstaande rekentool kun je gemakkelijk en snel diverse aanbieders met elkaar vergelijken. Je kunt gemakkelijk filteren tussen de verschillende opties, zodat je alleen een overzicht treft met de aanbieders en opties die voor jou belangrijk zijn.

Waarom internet en telefonie vergelijken?

Heb jij al jarenlang dezelfde provider? Dan betaal je waarschijnlijk veel te veel of loop je verschillende leuke (gratis) opties mis. Nieuwe aanbieders zullen je namelijk altijd betere aanbiedingen doen dan je huidige provider. Als je overstappen gaat, kun je bijvoorbeeld gebruik maken van diverse welkomstcadeaus. Zo bieden verschillende providers vaak een tablet aan. Ook kun je doorgaans genieten van extra kortingen, zoals de eerste drie of zes maanden gratis of voor de helft van de prijs. Daarmee kun je dus flink besparen op je maandelijkse lasten en overstappen is een fluitje van een cent.

Waarom vergelijken via de Glasvezelvergelijker?

  • Onafhankelijker vergelijker voor alle providers;
  • Je kunt gemiddeld tot wel 250 euro per jaar besparen op internet en telefonie;
  • Overstappen is ontzettend gemakkelijk, met slechts een paar klikken op de knop;
  • De totaalprijzen zijn ook écht de totaalprijzen en je komt dus niet voor verrassingen te staan;
  • Je aanvraag kan ook helemaal nieuw zijn: het hoeft dus geen overstap te betreffen.

Een vaste maandprijs

Als je internet en telefonie vergelijken gaat, kun je dat het beste onderbrengen bij dezelfde provider. Je profiteert dan namelijk van extra veel voordelen. Als je de twee losse diensten afneemt bij verschillende aanbieders, betaal je altijd meer. Daarnaast staat alles overzichtelijk op één factuur en er is één aanspreekpunt indien er iets misgaat met de diensten. Je kunt bovendien gemakkelijk je pakket aanpassen. Wil je bijvoorbeeld een snellere internetverbinding? Ook dat is met slechts enkele klikken op de knop geregeld. De snelst beschikbare internetverbinding is glasvezel internet. Met behulp van de vergelijkingstool kun je kijken of dit ook beschikbaar is in jouw woonplaats. Vul daarvoor je postcode en huisnummer in.

Gratis internet en telefonie vergelijken

Indien je beschikt over een aflopend contract bij je huidige provider, kun je straks genieten van een aantal fijne kortingen en welkomstacties. Daar hoef je gelukkig niet veel voor te doen. Je kunt namelijk geheel gratis internet en telefonie vergelijken via onze vergelijkingstool. Hierbij hoef je alleen maar je postcode en huisnummer in te vullen en je krijgt direct een overzicht met de goedkoopste aanbieders in jouw regio. De prijzen zijn vaak locatieafhankelijk. Zo biedt de ene aanbieder een snellere internetverbinding in een bepaalde regio dan een andere aanbieder. Op basis van je wensen en behoeften kun je dan een nieuw contract afsluiten. Je kunt al een nieuw contract afsluiten door te klikken op de oranje knop. De rest wordt voor je geregeld!

Welk pakket moet ik kiezen?

Welk pakket jij precies moet kiezen, is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Wil je bijvoorbeeld razendsnel internet? Dan kun je het beste kiezen voor glasvezel internet. Woon je alleen en maak je weinig gebruik van internet, alleen voor daadwerkelijk internetten en mailen? Dan is een kabelverbinding ook prima. Heb je nog specifieke wensen? Klik dan de verschillende opties aan in onze vergelijkingstool. Zo kun je onder andere nog Wi-Fi hotspots selecteren of kiezen voor een draadloos modem.

Overstapservice

De meeste providers bieden gelukkig ook nog een handige overstapservice aan. Met behulp van de overstapservice kun jij nóg gemakkelijker overstappen. In dit geval zorgt je nieuwe provider er namelijk voor dat je oude abonnement wordt opgezegd.

Hulp nodig bij internet en telefonie vergelijken?

Heb je nog hulp nodig bij internet en telefonie vergelijken? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag met onafhankelijk en betrouwbaar advies. We reageren zo spoedig mogelijk op al je vragen!