Welk internetpakket past bij mij?

Er zijn talloze internetpakketten waar je uit kunt kiezen, maar waar kies je nu uit? De verschillen zitten veelal in de snelheden en het type verbinding. Ook zijn er extra’s waar je uit kunt kiezen, zoals beveiliging of Wi-Fi hotspots. Hieronder kun je onze vergelijkingstool gebruiken en de verschillende filters gebruiken. Op basis van je wensen en behoeften kun je dan een passend internetpakket uitzoeken. Wil je meer informatie over de verschillende internetpakketten? Scroll dan eerst verder.

Welke internetpakketten zijn er?

In principe heb je standaard keuze uit de volgende internetpakketten:

Welk internetpakket kies je?

Er zijn verscheidene internetpakketten beschikbaar. Je kunt kiezen voor een alles in 1 pakket, maar je kunt ook kiezen voor alleen internet met televisie of telefonie. Ook is er een pakket beschikbaar met alleen internet. Met deze variant kun je vaak nog wel online televisie kijken. Kijk je niet zo vaak televisie en heb je een smart tv? Dan kun je je televisie aan het internet verbinden, zodat je voordeliger televisie kunt kijken. Kijk je wel veel televisie? Dan kun je het beste kiezen voor een abonnement met televisie. Je kunt dan gemakkelijk een kabel achterin je televisie stoppen voor hoge kwaliteit. Ook hebben de smart televisies van tegenwoordig een handige Wi-Fi-verbinding, waar je gebruik van kunt maken. Tot slot kun je ook nog kiezen voor een variant met telefonie. Bel jij liever met een vaste lijn, in plaats van je smartphone? Dan is het internet- en telefoniepakket iets voor jou!

Kiezen tussen je verbinding

Je kunt bovendien ook nog kiezen tussen een type verbinding. Zo kun je gebruik maken van DSL, kabel of glasvezel internet. Via DSL en kabel kun je al behoorlijke snelheden bereiken, maar internet via glasvezel is veruit het snelste. Uploaden kan net zo snel als downloaden bij de laatstgenoemde verbinding. Indien je kiest voor DSL of kabel, kan er verlies van snelheid optreden. Dat is nog wel afhankelijk van je provider. Daar heb je niet mee te maken, indien je kiest voor glasvezel internet. De afgelopen jaren is men daarom ook volop overgestapt naar het snelst beschikbare netwerk. Wacht niet langer en stap direct over op glasvezel! Gebruik daarvoor onze vergelijkingstool.

Internetpakket met snelheid

Als je je computer alleen gebruikt voor het internet, heb je in principe voldoende aan 20 Mbps. Je kunt hiermee prima mailen of surfen op het internet. Wil je graag veel up- en downloaden? Dan kun je het beste kiezen voor een snellere internetverbinding. Abonnementen vanaf 50 Mbps zijn dan voor jou geschikt. De hogere snelheden zijn ook prettig, indien er meerdere gebruikers zijn. Heb jij een groot gezin, waar veel mensen tegelijk op het internet zitten? Dan is een abonnement vanaf 50 Mbps ook erg geschikt. Dan kun je vooralsnog genieten van hoge snelheden, ook tijdens de spitsuren.

Wil je overstappen?

Wil je overstappen? Gebruik dan onze handige vergelijkingstool. Met behulp van deze rekentool kun je gemakkelijk en snel verschillende internetaanbieders met elkaar vergelijken. Je hoeft hiervoor alleen maar je postcode en huisnummer in te vullen. Alle gegevens worden verstuurd via een beveiligde server, dus je gegevens kunnen nooit worden onderschept door derden. Je nieuwe internetpakket kun je met slechts een klik op de knop afsluiten! Druk daarvoor op de oranje knop en je kunt direct je nieuwe contract afsluiten.

Hulp nodig bij je keuze?

Weet je nog niet welk internetpakket je wilt kiezen? Je kunt ons ook om vrijblijvend advies vragen. Op basis van je wensen en behoeften kunnen wij je ongetwijfeld een passend advies geven. Neem daarvoor gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag.