Waarom overstappen van internetaanbieder?

Heb jij al jarenlang dezelfde internetaanbieder? Wellicht kun je dan overstappen naar een glasvezelaanbieder. Waarom overstappen van internetaanbieder? Daar zijn verschillende redenen voor. Zo kun je profiteren aan welkomstaanbiedingen en kun je besparen op je maandelijkse lasten. Met onze handige vergelijkingstool kun je gemakkelijk en snel vergelijken.

Méér voor overstappers

Overstappen van internetaanbieder is verstandig. Internetaanbieders zullen er namelijk alles aan doen om nieuwe klanten te werven. Daarom bieden zij hoge welkomstkortingen aan of kun je profiteren van andere leuke deals. Zo kun je bijvoorbeeld de eerste drie maanden genieten van de helft van de prijs of is het in sommige gevallen zelfs helemaal gratis. In enkele gevallen bieden internetaanbieders ook een gratis tablet of televisie aan.

Blijf niet jarenlang bij dezelfde aanbieder

Helaas worden trouwe klanten niet beloond. De tarieven van internetabonnementen zijn in de laatste jaren steeds gestegen. Veel consumenten hebben het wel door, maar gaan niet op zoek naar een alternatief. Dat weten de internetleveranciers zelf natuurlijk ook. De consument staat helaas niet meer centraal in dit proces. Daarom is regelmatig overstappen van internetaanbieder ook een slimme keuze. Bovendien kan het zijn dat concurrenten van je huidige aanbieder ook nog eens veel betere pakketten aanbieden. Tijd om actie te ondernemen!

Meer voor minder

In sommige gevallen kun je veel meer krijgen voor hetzelfde geld. Als je in de laatste jaren niet bent overgestapt, is de kans aanzienlijk groot dat je veel geld kunt besparen. Vaak kun je een hogere internetsnelheid krijgen of extra diensten afnemen, zonder extra bijbetaling. Indien je al tevreden bent over de huidige diensten en je huidige internetsnelheid, kun je er in dat geval voor kiezen om over te stappen naar een goedkoper abonnement.

Hoge mate van concurrentie

Gelukkig profiteren wij als consumenten van een vrije markt. Er is dan ook een hoge mate van concurrentie tussen de verschillende partijen. Vooral op het gebied van alles in 1 pakketten, zijn de verschillende internetaanbieders flink met elkaar aan het concurreren. Regelmatig stunten zij dan ook met de prijzen om nieuwe klanten te verwerven. Daarom is het verstandig om jaarlijks de verschillende internetaanbieders met elkaar te vergelijken. Overstappen van internetaanbieder is daarom ook heel aantrekkelijk.

Overstappen van internetaanbieder?

Wil je graag overstappen van internetaanbieder? Vul dan onze vergelijkingstool in! Je hoeft alleen maar je postcode en huisnummer in te voeren en je krijgt direct een overzicht van de verschillende internetaanbieders. Een nieuw abonnement sluit je vervolgens gemakkelijk af. Daarmee bespaar je tot wel tientallen euro’s per jaar.

Gratis overstapservice

Over het algemeen bieden de verschillende internetaanbieders een gratis overstapservice. Je nieuwe aanbieder zorgt ervoor dat het contract met je oude aanbieder wordt opgezegd. Een klik op de oranje knop en alles is dus al voor je geregeld!

Heb je hulp nodig bij het overstappen van internetaanbieder?

Heb je nog hulp nodig bij het overstappen van internetaanbieder? We helpen je graag met je keuze. Onze klantenservice biedt altijd betrouwbaar en onafhankelijk advies op basis van jouw wensen en behoeften. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Tip: start met glasvezel vergelijken! Razendsnel internet tegen een scherp tarief!